26
Aug

La ce îmi trebuie un site web? Avantajele unui website

Pentru că… inserați aici minim nenumărate motive. Dar, să le luăm pe rând. Știm că trăim într-o lume a vitezei, în care informația este la doar câteva click-uri distanță. Diferența în fața concurenței, o face de cele mai multe ori acel plus valoare pe care compania ta îl aduce clientului. Iar prezența în spațiul virtual, la acele câteva click-uri distanță care prefațează decizia de cumpărare, este esențială...

Vezi detalii
13
Aug

Peter Saville dezvăluie o actualizare „subtilă, dar necesară” a siglei Aston Martin

Producătorul britanic de automobile de lux Aston Martin a dezvăluit o actualizare a logo -ului său înaripat creat de legendarul designer Peter Saville. Logo-ul reproiectat rămâne foarte asemănător cu cel precedent, cea mai vizibilă modificare fiind eliminarea unei linii semicirculare care trece prin aripi.

Vezi detalii
16
Iul

Trei trucuri simple pentru a te ajuta să învingi sindromul impostorului

Este din nou Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale . O șansă de a lua în considerare bunăstarea noastră și de a-i sprijini pe alții care ar putea suferi. În acest spirit, ne-am gândit să aruncăm o privire mai atentă asupra unei probleme obișnuite pentru creativi și aceasta este sindromul impostorului. În trei pași simpli, vă vom arăta cum să-l învingeți în timp ce împărtășim sfaturi excelente din partea comunității creative.

Vezi detalii